Zelf een boek uitgeven

Loopt u met het idee rond om zelf een boek te schrijven, samen te stellen en/of uit te geven. Informeer dan ook eens wat ExCorde voor u kan betekenen.

Uitgeverij ExCorde werkt anders. Bij ExCorde houdt u zelf de regie en de grootste marge. Wij vinden dat zonder verhaal er geen boek zou zijn en draaien, vergeleken met de traditionele uitgeverijen, de marge verhouding tussen uitgever en auteur dan ook om. Dit heeft natuurlijk wel consequenties voor de onderlinge afspraken, maar zo houd u alles in eigen hand en kunt u toch profiteren van ervaring, netwerk en kennis van de uitgever.

ExCorde biedt u verschillende diensten. Afhankelijk van uw wensen en behoeften maken we afspraken over op maat. Zodat ExCorde alleen die onderdelen van het uitgeven op zich neemt die aanvullen op uw eigen ervaring, kennis en beschikbare tijd. Diensten waar u aan kunt denken zijn:

  • begeleiding bij de opzet, redactie, uitwerking, opmaak en lay out van uw boek. ExCorde kan daarin taken van u overnemen, maar ook als klankbord dienen.
  • begeleiding en of verzorging van de gehele productie en fulfilment van uw boek
  • hulp u bij een marketing en PR-plan, of schrijft dit voor u
  • adviseren en ondersteuning bij de uitwerking en uitvoering van het uitgeefplan
  • inkoop mediaruimte, met speciale kortingen

Loopt u met het idee rond om uw eigen boek uit te geven en heeft u interesse naar de mogelijkheden neem dan contact op.